WIJ VERWONDEREN ONS AL RUIM 35 JAAR OVER DE WERELD

En dan bedoelen we alle aspecten, gezien en ongezien.

Wij hebben elkaar (gelukkig) altijd gevonden in het gesprek en geloof het of niet, wij zijn het echt niet altijd roerend eens met elkaar. Zeker in het begin van een gesprek als we een ‘nieuw’ onderwerp aansnijden.

Ook zijn we zeer verschillend van karakter maar dat maakt het alleen maar interessanter.  Wat we allebei stom vinden is het afwijzen van andere ideeën, (geloofs)overtuigingen en fenomenen zonder je erin te verdiepen.

Zo vinden we ook elkaar steeds weer omdat we elkaar en onze onderwerpen willen begrijpen.

GEEN ONDERWERP IS ONS TE GEK

Ieder zijn waarheid is deel van de waarheid waar we naar op weg zijn en wij laten zien hoe je naar de wereld,  jezelf met je gaven kan kijken als een blauwdruk. In ieder geval kietelen wij de oneindige mogelijkheden en laten we de beperkte zienswijze zien waarin we als mensen opgevoed en soms zelfs gevangen gehouden worden.

Wij geloven dat mensen door inzicht en (h)erkenning van een geestelijke wereld veel meer in staat zijn vanuit hun creatiekracht te leven. Vrij en autonoom mét verantwoordelijkheid een duurzame bijdrage kunnen leveren aan onze prachtige wereld die vol wonderen en mystiek is.

Maar door de vele belemmerende overtuigingen die we door opvoeding, geboorteplaats, scholing en ander eenzijdige geestelijke voeding hebben opgelopen, zitten mensen vaak vast, ja zelfs gevangen in iets wat eigenlijk niet bestaat.

Dat vinden wij ontzettend pijnlijk om te zien en stagnerend voor de ‘echte’ ontwikkeling van de mensheid.

Daarom hebben we besloten om onze gesprekken op te nemen om zo onze bijdrage te leveren aan een nieuwe wereld van verbinding, liefde en respect. In de wetenschap dat al onze verschillen en geschillen voort komen uit onbegrip en gebrek aan kennis en inzicht op welk vlak dan ook.

Wie ons kent weet dat wij onszelf (ook) graag in de maling nemen en niet altijd serieus bezig zijn. Ons zelfkritisch vermogen enorm is en we allebei over een groot hart, empathisch vermogen beschikken.

Humor, chagrijn en alle menselijk eigenschappen op ons van toepassing zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld moeilijk van lekkere hapjes afblijven…

Dat wij klaar staan voor onze medemens als wij de nood zien en dat je ons voor een diepzinnig gesprek spreekwoordelijk kunt wakker maken. Wij zijn allebei goede slapers en dromers dus bij zzzzz niet storen aub😊

Wil je meer weten over onze activiteiten, meedoen in de podcast, een kritische noot plaatsen of geabonneerd worden op onze nieuwsbrief? Laat je gegevens dan achter op het contactformulier en vul even duidelijk in wat je inbreng is.